Pomoćni instruktor - Dejana Đorđević
Sa ogromnim ponosom vam predstavljamo još jednog pomoćnog instruktora plesne škole Aruena. Dejana Đorđervić je u svet orijentalnog plesa uplovila 2012. godine, načinivši svoje prve plesne korake u školi orijentalnog plesa Aruena. Potom se 2015. godine pridružuje školi indijskog plesa Panna iz Beograda i izučava klasični, folklorni i moderni bollywood ples. Zbog toga što je uporedo pohađala i indijski i orijentalni ples imala je priliku da pristupi plesovima istoka iz dva različita, a opet i pomalo slična viđenja, ovakva obuka joj omogućava da uđe u srž i jednog i drugog plesa i da od nje načini fantastičnog instruktora i koreografa koji kombinuje elemente oba plesa. Dejana je instruktor klasičnog orijentalnog plesa, međutim njen istaknut kvalitet i markantno obeležje su fuzije plesova, za koje ima istančan ukus, prvenstveno fuzija orijentalnog i indijskog (bellywood), kao instruktor bellywood-a radi u plesnim skolama Aruena i Panna. A takođe Dejana je nadaren koreograf fuzija orijentalnog plesa sa fantasy rekvizitima (krila, veo, fan veo, poi veo), a takođe i plesa sa svećama.

Kao deo napredne grupe plesne škole Aruena, Dejana je učestvovala na mnogobrojnim koncertima, festivalima, takmičenjima, proslavama, humanitarnim akcijama, izložbama, seminarima, kako u zemlji, tako i u inostranstvu, što u solo što u grupnim izvedbama. Ona je jedan od najvažnijih članova Oriental Fairytales organizacionog tima, bez čije pomoći i posvećenosti festival ne bi bio to što jeste.

Dejana je takođe završila arhitekturu i sada je master arhitekta, a takođe je i dizajner i kreator kostima za orijentalni ples, kao i lični dizajner i stilista glavnog instruktora plesne škole Aruena Inesse Šesterikov. Zbog unikatnog dizajna, Dejanine nesvakidašnje kreativnosti, posvećenosti svakom klijentu i kvalitetne izrade, Dejana za kratko vreme pravi poznat brend kostima za orijentalni ples u Srbiji i regionu. Sve njene kostime i radove možete pogledati na njenoj Facebook stranici Deyana dance costume design.

Pored standardne plesne i instruktorske obuke koju dobija u plesnoj školi Aruena, Dejana je imala prilike da pohađa i usavršava se na plesnim seminarima poznatih svetskih instruktora kao što su: Randa Kamel (Egipat), Marina Oganyan (Rusija), Martina Tellini (Italija), Karla Pedicone (Argentina), Anjela Atanasova (Bugarska), Nadia Stoykova (Bugarska), a takođe i kod poznatih svetskih instruktora indijskog plesa: Hemant Devara (Indija), Jana Mankoč (Slovenija).

Od septembra 2017. godine Dejana će samostalno pokrenuti ogranak plesne škole Aruena u Smederevu. Drage pripadnice lepšeg pola iz Smedereva ukoliko želite da zaigrate u ritmovima orijenta pridružite nam se na časovima u vašem gradu. Časovi će se održavati u bioskopu "Svetlost" u Karađorđevoj ulici, prijave su u toku, nova grupa sa radom kreće ovog septembra. Požurite sa prijavama, dobro nam došle!

Sve informacije vezane za časove u Smedereveu, kao i oko narudžbine i izrade kostima možete dobiti direktno od Dejane putem broja 061 65 08 168, ili preko njenog Facebook profila Dejana Aruena, kao i putem e-mail-a aruenaskolaplesa@gmail.com. Dobrodošli!

Aruena škola orijentalnog (trbušnog) plesa

Na vrh stranice

Kontaktirajte nas

Aruena - škola orijentalnog (trbušnog) plesa

Fitnes centar Oaza, Ćirila i Metodija 8, ulaz iz Milorada Šapčanina

Vukov spomenik, Zvezdara, Beograd

aruenaskolaplesa@gmail.com

Broj telefona: 063/8349-721