Pomoćni instruktor - Maja Jovanov
Sa velikim zadovoljstvom vam predstavljamo našeg novog pomoćnog instruktora Maju Jovanonv. Maja je svoje prve plesne korake napravila u školi orijentalnog plesa Aruena septembra 2014. godine. Svojim izuzetnim talentom, brzinom u učenju i bistirinom za kratko vreme privlači Inessinu pažnju. Aprila 2015. godine osvaja prvo mesto u početnoj kategoriji na međunarodnom festivalu orijentalnog plesa u Beogradu, Oriental Faiytales a u organizaciji naše škole, Maju je ocenjivao internacionalni žiri, jedne od najpoznatijih plesačica sveta iz Španije, Bugarske i Mađarske. Nakon ove pobede Maja dobija ponudu od glavnog instruktora Inesse da počne da pohađa časove obuke za instruktore i da polako počne da menja časove i na taj način pomaže Inessi u vođenju škole.

Kao izuzetno nadarena plesačica Majina najveća vrlina je perfektna tehnika izvođenja koraka, polaznice naše plesne škole uživaju u Majinim časovima i uvek sa radošću iščekuju njene časove. Polaznice su same tražile da Maja ima svoje standardne termine u okviru škole na kojima će se prvenstveno raditi tehnika, hvala vam drage moje na ovom ogromnom komplimentu u moje i Majino ime. S obzirom na to da Maja studira Učiteljski fakultet Univerziteta u Beogradu, njene veštine objašnjavanja i pristupa polaznicima su na veoma zavidnom nivou!

Kao deo napredne grupe plesne škole Aruena, Maja je učestvovala na mnogobrojnim koncertima, festivalima, takmičenjima, proslavama, humanitarnim akcijama, izložbama, seminarima itd. Njeni nastupi su uvek dočekani gromoglasnim aplauzom. Pored toga Maja je jedan od najvažnijih članova Oriental Fairytales organizacionog tima, bez čije pomoći festival ne bi bio to što jeste.

Pored standardne plesne i instruktorske obuke koju dobija u plesnoj školi Aruena, Maja je imala prilike da pohađa i usavršava se na plesnim seminarima poznatih svetskih instruktora kao što su: Munique Neith, Evelina Papazova, Anett Kecskemeti, Wael Mansour, Marina Oganyan, Abir, Randa Kamel, Martina Tellini, Kristina Derkach, Karle Pedicone, Marina Shishkova i mnogi drugi.

Od septembra 2017. godine Maja će samostalno pokrenuti ogranak plesne škole Aruena u Opovu. Mnogo smo ponosni na našu Maju! Sve čestitke! Prijave za Opovo su u toku, uskoro više informacija, budite u toku sa našim vestima. Dobrodošli!

Aruena škola orijentalnog (trbušnog) plesa

Časovi orijentalnog plesa u Opovu će se održavati u fiskulturnoj sali stare škole, sve informacije možete dobiti direktno od Maje putem broja 061/ 157 49 93. Možete nas kontaktirati i putem mail-a aruenaskolaplesa@gmail.com. Dobrodošli, očekujemo vas!

Na vrh stranice

Kontaktirajte nas

Aruena - škola orijentalnog (trbušnog) plesa

Fitnes centar Oaza, Ćirila i Metodija 8, ulaz iz Milorada Šapčanina

Vukov spomenik, Zvezdara, Beograd

aruenaskolaplesa@gmail.com

Broj telefona: 063/8349-721