Pomoćni instruktor - Jelena Petrović
Jelena Petrović se prvi put susreće sa orijentalnim plesom marta 2012. godine. Svoje prve plesne korake uči u plesnoj školi Aruena kao regularni student, pokazavši izuzetnu nadarenost, brzinu u učenju i savlađivanju, nakon godinu i po dana treniranja dobija ponudu od glavnog instruktora i osnivača, da počne da pohađa časove obuke za instruktore, kao i da prisustvuje časovima svih grupa u cilju njenog osposobljavanja da vodi iste. Ubrzo zatim, počinje da drži svoje prve časove kao povremena zamena i pomoć, kada smo dobili veoma pozitivnu povratnu informaciju od devojaka svih grupa, kako su časovi odlični, čime Jelena dokazuje svoje veoma visoke instruktorske sposobnosti.

Jelena se ubrzo uključuje u sve vrste nastupa i prezentacija plesne škole Aruena, postaje neizostavan deo naše izvođačke trupe "Oriental Muses", iza sebe ima ogroman broj nastupa na orijentalnim večerima, izložbama, raznim otvaranjima, humanitarnim događajima, sajmovima, školskim koncertima i kao solista i kao član grupe. Obzirom da naša plesna škola svake godine organizuje međunarodni festival orijentalnog plesa "Oriental Fairytales", izuzetno sadržajnu manifestaciju koja uključuje seminare sa inostranim instruktorima, koncerte na velikoj sceni, međunarodno takmičenje i još mnogo toga. Jelena je jedan od najvažnijih članova Oriental Fairytales organizacionog tima, bez čijeg prisustva i delanja održavanje ove manifestacije nije moguće.

Pored obuke koju stiče kod nas od Inesse Šesterikov, Jelena je pohađala seminare od inostranih instruktora i time je konstantno radila na usavršavanju sebe kao plesača i instrukotra: Marta Korzun (Ukrajina), Munique Neith (Španija), Evelina Papazova (Bugarska/Italija), Suraiya Ibrahim (Poljska), Anett Kecskemeti (Mađarska)...

Od septembra 2014. godine Jelena samostalno pokreće i vodi ogranak plesne škole Aruena u Pančevu, koji doživljava ogroman uspeh, dok broj članova raste iz godine u godinu. Jelena se striktno pridržava ustaljenog i proverenog plana i programa rada, koji se pokazao veoma učinkovitim, a koji je osmislila osnivač i glavni instruktor Inessa Šesterikov. Svi naši časovi su usklađeni i prate dugogodišnji sistem rada naše škole. Ukoliko želite da nam se pridruzite na časovima u Pančevu, ogranak se nalazi u okviru kreativnog studija OK, Njegoševa 1a u centru Pančeva.

Na slikama koje se nalaze na vrhu stranice, možete pogledati Jelenine slike sa raznih nastupa, kao i fotografije sale i časova u Pančevu.

Aruena škola orijentalnog (trbušnog) plesa

Sve informacije vezane za ogranak u Pančevu možete dobiti direktno kontaktirajući Jelenu Petrović, putem broja 061/ 683 14 20.

Kontaktirajte nas: 063/ 8 349 721, e-mail: aruenaskolaplesa@gmail.com

Na vrh stranice

Kontaktirajte nas

Aruena - škola orijentalnog (trbušnog) plesa

Fitnes centar Oaza, Ćirila i Metodija 8, ulaz iz Milorada Šapčanina

Vukov spomenik, Zvezdara, Beograd

aruenaskolaplesa@gmail.com

Broj telefona: 063/8349-721

Aruena - ogranak u centru Pančeva

Kreativni studio OK, Njegoševa 1a

Broj telefona: 061/683-1420