Neradni dan za Svetog Nikolu!

Subota, 16. decembar, 2017. Postavila Inessa Šesterikov

Dragi svi, obaveštavamo vas da će časovi u plesnoj školi Aruena u Beogradu biti otkazani na Svetog Nikolu, 19. decembra, a u dogovoru sa svim grupama. Od 20. decembra nastavljamo regularnim rasporedom. Srećna slava!

Ogranci u Pančevu i Kovinu više nisu deo Aruene!
Utorak, 12. decembar, 2017. Postavila Inessa Šesterikov

Dragi naši,
Obaveštavamo vas da od danas ogranci škole orijentalnog plesa u Pančevu i Kovinu prestaju da budu sastavni deo plesne škole Aruena. Od sada će škola orijentalnog plesa u Pančevu, kao i njihov ogranak u Kovinu biti samostalni, promeniće ime i sve što se bude dešavalo u okviru ove škole je vezano jedino i isključivo za instruktora Jelenu Petrović i njenog asistenta Kristinu Petrović. Želimo im uspeh u nastavku daljeg rada i radujemo se svim budućim druženjima i saradnjama.
Ukoliko neko od sadašnjih članova škole orijentalnog plesa u Pančevu i Kovinu želi da nastavi plesnu edukaciju kod nas u Arueni, može nam se obratiti i priključiti lokacijama plesne škole Aruena u Beogradu, Opovu ili Smederevu. Veliko hvala svim našim članovima, kao i Jeleni i Kristini na ukazanom poverenju svih ovih godina.
A Aruena ide u nove radne pobede! Uvek tu za vas, Vaša Aruena!

Orijentalno veče plesne škole Aruena Opovo!
Utorak, 12. decembar, 2017. Postavila Inessa Šesterikov

Orijentalno veče plesne škole Aruena Opovo!Dragi ljubitelji orijentalnog plesa, pozivamo vas da nam se pridružite na orijentalnoj večeri 17.12. 2017. god. u 19h u hotelu "Stari Banat" u Opovu. Dođite da uživate u ritmu orijenta i podržite nastupe naših divnih Aruenica! Predstaviće vam se polaznice našeg ogranka u Opovu, kao i pojačanje iz Beograda i Smedereva, a takođe ćemo imati i nekoliko gostujućih plesnih škola. Pridružite se našoj orijentalnoj bajci i uživajte sa nama! Očekujemo vas! Dobrodošli! Broj mesta je OGRANIČEN i rezervacije su OBAVEZNE! Cena rezervacije je 200 rsd i ona uključuje jedno piće. Svoje mesto možete rezervisati pozivom na broj 061/1574-993 ili putem poruke na fejsbuk (Maja Aruena) ili instagram profilu (maja_aruena).

Osvojeno prvo mesto na Hezz Ya Wezz festivalu u Bugarskoj!
Utorak, 12. decembar, 2017. Postavila Inessa Šesterikov

Osvojeno prvo mesto na Hezz Ya Wezz festivalu u Bugarskoj!

Učenica plesne škole Aruena Teodora Arsić je na prestižnom međunarodnom festivalu orijentalnog plesa održanog od 03. do 05. novembra u Sofiji, Bugarska, pod imenom Hezz Ya Wezz osvojila prvo mesto u poluprofesionalnoj kategoriji dok je glavni instruktor plesne škole Aruena Inessa bila jedna od gostujućih zvezda na glavnom šou festivala i delila scenu sa mnogobrojnim poznatim plesačicama iz celog sveta. Mnogo smo ponosni na našu Teodoru i plesnu školu Aruena.

Aruena na Waves of Orient festivalu!

Utorak, 12. decembar, 2017. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena na Waves of Orient festivalu!

Plesna škola Aruena iz Beograda se uspešno predstavila na međunarodnom festivalu orijentalnog plesa pod nazivom Waves Of Orient u Beogradu u organizaciji plesne škole Salome iz Beograda. Glavni instruktor Aruene Inessa je bila jedna od glavnih zvezda i instruktor pomenutog festivala. Festival je održa 25. i 26. novembra u Beogradu, a polaznice naše plesne škole su zadivile publiku mnogobrojnim grupnim i solo izvedbama.

Humanitarni koncert za Anastasiju

Sreda, 01. novembar, 2017. Postavila Inessa Šesterikov

Humanitarni koncert za Anastasiju

Dana 10. novembra sa početkom u 20 časova biće održan humanitarni koncert za dvadesetogodišnju Anastasiju Gavrilović, kako bismo joj pomogli da ode u Nemačku na lečenje i izbori se sa leukemijom. Koncert organizuje plesna škola Aruena u saradnji sa Domom kulture "Studentski grad" sa Novog Beograda na adresi bulevar Zorana Đinđića 179. Koncert je humanitarnog karaktera te se neće prodavati ulaznice već će posetioci ostavljati dobrovoljni novčani prilog za Anastasiju. Minimalan prilog je 300 dinara. Na koncertu će nastupiti škole orijentalnog plesa iz Beograda, kao i druge grupe i plesne škole. Dobrodošli su svi ljudi dobre volje i želje da pomognu.

Aruena na Hezz Ya Wezz festivalu u Bugarskoj!
Sreda, 01. novembar, 2017. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena na Hezz Ya Wezz festivalu u Bugarskoj!Glavni instruktor i osnivač plesne škole Aruena će se predstaviti u Bugarskoj na Međunarodnom festivalu orijentalnog plesa pod nazivom Hezz Ya Wezz, koji će biti održan od 3. do 5. novembra u Sofiji, a u organizaciji Cvetine Danove iz Sofije. Inessa će nastupiti na glavnom šou festivala zajedno sa glavnim zveszdama Titom i Random iz Egipta, kao i ostalim pozvanim gostima. Takođe, polaznica škole Aruena Teodora Arsić će se predstaviti na jednom od šoua festivala i uzeće učešće na takmičenju. Teodora, srećno!

Osvojeno drugo mesto na Oriental Love festivalu!
Sreda, 01. novembar, 2017. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena - Osvojeno drugo mesto!

Polaznica plesne škole Aruena Teodora Arsić je osvojila drugo mesto u poluprofesionalnoj (Princess) kategoriji na festivalu orijentalnog plesa "Oriental Love", održanog od 20. do 22. oktobra u Beogradu, u organizaciji plesne škole Leila iz Beograda. Mnogo smo ponosni na Teodoru!

Aruena na karnevalu u Šapcu!

Petak, 22. septembar, 2017. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena na karnevalu u Šapcu!

Plesna škola Aruena se predstavila na Čivijaškom karnevalu u Šapcu koji je održan od 14. do 16. septembra 2017. godine. Naše polaznice su nastupile u internacionalnoj povorci, kao i na bini.

Zakazan prvi čas nove grupe!

Petak, 08. septembar, 2017. Postavila Inessa Šesterikov

Zakazan prvi čas nove grupe!Sa ogromnim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je prvi čas nove početne grupe u Beogradu zakazan za nedelju 17. septembar u 18h! Termini ove grupe će biti nedelja 18-19h i sreda od 19-20h, a otvoren je i utorak od 18-19h kao treći termin za ovu grupu. Očekujemo vas na adresi Fitnes centar Oaza, Milorada Šapčanina preko puta broja 4, Vukov Spomenik, Zvezdara, dobro nam došle drage dame. Možete se prijaviti putem broja 063/ 8 349 721 ili putem e-mail-a aruenaskolaplesa@gmail.com, a takođe i putem privatne poruke na Facebook profilu Inessa Aruena Sesterikov. Prvi čas je besplatan! Radujemo se novim Aruenicama, dobrodošli!

Aruena na karnevalu u Smederevu!

Petak, 08. septembar, 2017. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena na karnevalu u Smederevu!

Plesna škola Aruena će nastupiti na manifestaciji "Smederevska jesen" u Smederevu, koja će biti održana 8. septembra. Polaznice škole Aruena će se predstaviti defileom prema Trgu, kao i na samom Trgu.

Plesna škola Aruena vrši upis novih članova u Beogradu!
Utorak, 01. avgust, 2017. Postavila Inessa Šesterikov

Upis za septembar 2017. je u toku!Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da plesna škola Aruena vrši upis novih članova za septembar 2017. godine! Takođe ove godine slavimo i jubilarnu desetu godinu rada! Pridružite nam se na svim našim fenomenalnim druženjima koje organizujemo u ogromnom broju tokom cele godine. Oslobodite se stresa i napetosti, pronađite nove prijateljice, osećajte se lepo, reči su suvišne, dođite da osetite čaroliju! Prijave su u toku! Možete se prijaviti putem broja 063/ 8 349 721 ili putem e-mail-a aruenaskolaplesa@gmail.com, a takođe i putem privatne poruke na Facebook profilu Inessa Aruena Sesterikov. Prvi čas je besplatan! Radujemo se novim Aruenicama, dobrodošli!

Plesna škola Aruena vrši upis novih članova u Opovu!
Utorak, 01. avgust, 2017. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena škola orijentalnog (trbušnog) plesa

Sa ogromnim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će od ovog septembra sa radom krenuti ogranak plesne škole Aruena u Opovu. Ne propustite ovu šansu i pridružite nam se na časovima, orijentalnim večerima, koncertima, festivalima, seminarima, humanitarnim akcijama, intenzivnim vikendima, koje organizujemo u Opovu i Beogradu. Po prvi put u vašem gradu zaigrajte u ritmovima orijenta! Postanite deo čuvene Aruene! Instruktor je Maja Jovanov. Časovi će se održavati u fiskulturnoj sali stare škole u Opovu, prijave su u toku, nova grupa sa radom kreće ovog septembra.

Požurite sa prijavama, dobro nam došle! Prijave putem broja direktno Maji 061/ 157 49 93, mejla aruenaskolaplesa@gmail.com ili putem privatne poruke na Facebook profilu Maja Aruena.

Plesna škola Aruena vrši upis novih članova u Smederevu!
Utorak, 01. avgust, 2017. Postavila Inessa Šesterikov

Plesna škola Aruena vrši upis novih članova u Smederevu!

Sa ogromnim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će od ovog septembra sa radom krenuti ogranak plesne škole Aruena u Smederevu. Ne propustite ovu šansu i pridružite nam se na časovima, orijentalnim večerima, koncertima, festivalima, seminarima, humanitarnim akcijama, intenzivnim vikendima, koje organizujemo u Smederevu i Beogradu. Po prvi put u vašem gradu zaigrajte u ritmovima orijenta! Postanite deo čuvene Aruene! Instruktor je Dejana Đorđević. Časovi će se održavati u bioskopu "Svetlost" u Karađorđevoj ulici, prijave su u toku, nova grupa sa radom kreće ovog septembra.

Požurite sa prijavama, dobro nam došle! Prijave putem broja direktno Dejani 061/ 650 81 68, mejla aruenaskolaplesa@gmail.com ili putem privatne poruke na Facebook profilu Dejana Aruena.

Aruena na manifestaciji "Dani druženja" u Starčevu!
Utorak, 01. avgust, 2017. Postavila Inessa Šesterikov

Plesna skola Aruena će nastupiti na manifestaciji "Dani druženja" u Starčevu, koja će biti održana 5. avgusta sa sa početkom u 21h. Dobrodošli!

Aruena na karnevalu u Vrnjačkoj Banji!

Utorak, 01. avgust, 2017. Postavila Inessa Šesterikov

Plesna škola Aruena se predstavila na Internacionalnom karnevalu u Vrnjačkoj Banji, devojke iz Beograda i Pančeva su nastupile sa dve tačke u subotu 15. jula ove godine.

Upis za septembar 2017. je u toku!

Sreda, 05. jul, 2017. Postavila Inessa Šesterikov

Upis za septembar 2017. je u toku!Plesna škola Aruena vrši upis novih članova za septembar 2017. godine. Prijave su toku! Poklonite svom telu i duši najdivniju aktivnsot koja ce Vas preporoditi. Osvežite Vašu svakodnevicu. Dođite u našu malu Oazu, dođite na čašicu smeha i pozitivne energije, jer Vi to zaslužujete. Budite deo našeg tima! Nova početna grupa sa radom kreće u septembru, uskoro informacije o terminima i prvom času! Možete se prijaviti putem broja 063/ 8 349 721 ili putem e-mail-a aruenaskolaplesa@gmail.com, a takođe i putem privatne poruke na Facebook profilu Inessa Aruena Sesterikov. Prvi čas je besplatan! Radujemo se novim Aruenicama, dobrodošli!

Podsećamo Vas da je upis na našoj lokaciji u Pančevu takođe u toku! Sve informacije možete dobiti putem broja 061/ 683 14 20 od naše instruktorke Jelene Petrović, a takođe sve informacije za Pančevo možete dobiti i putem Facebook profila Jelena Aruena.

Takođe od ovog septembra sa radom kreću još dva ogranka naše plesne škole, u Opovu i Smederevu. Prijave za ove dve lokacije su takođe u toku. Kontaktirajte nas za više informacija. Očekujemo Vas, dobrodošli!

U toku je letnja pauza!

Sreda, 05. jul, 2017. Postavila Inessa Šesterikov

Drage naše, obaveštavamo vas da je u toku letnji raspust škole orijentalnog plesa Aruena. Sa radom smo završili 15. juna i počinjemo ponovo od septembra 2017. godine. U toku je upis za sve naše lokacije, požurite sa prijavama. Dobrodošli!

Aruena na Karnevalu u Leskovcu!

Sreda, 05. jul, 2017. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena na Karnevalu u Leskovcu!

Plesna škola Aruena će se predstaviti na Internacionalnom karnevalu u Leskovcu, devojke iz Beograda i Pančeva će učestvovati na međunarodnoj povorci u okviru karnevala koji se održava od 05. do 08. jula ove godine.

Oriental Summer Tales vikend!

Sreda, 28. jun, 2017. Postavila Inessa Šesterikov

Oriental Summer Tales vikend!

Prvog vikenda jula u plesnoj školi Aruena će se održati intenzivni kurs letnjih radionica. Radionice će držati naša glavna instruktorka Inessa i naša gošća, poznata plesačica iz Mađarske, Roberta Toth, koja je na našem festivalu Oriental Fairytales dva puta osvojila drugo mesto na internacionalnom takmičenju u profesionalnoj kategoriji. Takođe, u nedelju 2. jula biće održano i školsko orijentalno veče, u čast kraja ovogodišnje plesne sezone. Na večeri će tradiocionalno nastupiti učenice naše plesne škole, kao i učesnice radionica iz drugih škola iz Beograda i, naravno, Roberta kao naša glavna gošća. Orijentalno veče će biti održano u libanskom restoranu Hanan u Svetogorskoj ulici sa početkom u 21 čas. Rezervacije su obavezne. Dobrodošli!

Aruena na Karnevalu u Beloj Crkvi!

Sreda, 28. jun, 2017. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena na Karnevalu u Beloj Crkvi!

U subotu 24. juna plesna škola Aruena iz Beograda i Pančeva je nastupila u internacionalnoj povorci na karnevalu u Beloj Crkvi. Devojke su nastupile dva puta u toku same povorke i na glavnom stejdžu karnevala.

Aruena na Karnevalu u Banji Koviljači!

Subota, 17. jun, 2017. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena na Karnevalu u Banji Koviljači!

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će škola orijentalnog plesa Aruena učestvovati na Kraljevskom karnevalu, koji se održava 18. juna u Banji Koviljači! Naše devojke imaće priliku da se predstave u čak tri koreografije. Učestvovaćemo u karnevalskom defileu maski, kao i u večernjem programu. Kao i do sada, Aruenice iz Pančeva i Beograda nastupaće zajedno.

Aruena na Karnevalu u Pančevu!

Subota, 17. jun, 2017. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena na Karnevalu u Pančevu!

Dragi prijatelji, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će škola orijentalnog plesa Aruena i ove godine učestvovati na Internacionalnom karnevalu u Pančevu! Nastupićemo na Carnival Central Stage-u 16. juna, a po prvi put učestvovaćemo i u međunarodnoj karnevalskoj povorci, koja će se održati 17. juna sa početkom u 20 časova! Devojke iz Aruene Pančevo i Aruene Beograd zajedno će nastupati oba dana! Ovom prilikom vas pozivamo da nam se pridružite u što većem broju i da uživate zajedno sa nama.

Aruena na Karnevalu u Pančevu!

Aruena na BellyFusion Glam Vol.2

Subota, 17. jun, 2017. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena na BellyFusion Glam Vol.2

Polaznice plesne škole Aruena iz Beograda i Pančeva su se predstavile na Glam Belly & Fusion vikendu održanom 20. i 21. maja u Beogradu, u organizaciji plesne škole Salome. Naše polaznice su posetile tri fenomenalne radionice tog vikenda, a takođe su se predstavile solo tačkama na orijentalnoj večeri u izuzetno velikom broju.

Aruena na Sahara Dreams 2017!

Subota, 17. jun, 2017. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena na Sahara Dreams 2017!

Polaznice plesne škole Aruena iz Beograda i Pančeva su se predstavile u izuzetno velikom broju na festivalu Sahara Dreams, koji je održan od 28. do 30. aprila ove godine u Novom Sadu, a u organizaciji plesne škole Azar iz Novog Sada. Devojke su posetile dve fenomenalne radionice sa Slađanom Grbić iz Srbije i Matejom Mikulan iz Slovenije, dok su se na koncertu pokazale što solo što grupnim izvedbama.

Oriental Fairytales Festival 2017!

Petak, 16. jun, 2017. Postavila Inessa Šesterikov

Oriental Fairytales Fest 2017!

Od 24. do 26. marta ove godine je održan četvrti Međunarodni festival orijentalnog plesa u Beogradu pod nazivom Oriental Fairytales, a u organizaciji naše plesne škole. Sa ogromnim ponosom primećujemo da je festival sve veći i posećeniji iz godine u godinu. Ove godine naša glavna gošća je najpoznatija i trenutno najcenjenija plesačica svetskih razmera, živa legenda, čuvena Randa Kamel iz Egipta. Pored Rande, ugostili smo i mnogobrojne internacionalne instruktore i umetnike iz Ukrajine, Italije, Rusije, Nemačke, Bugarske, Mađarske, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Grčke, Rumunije itd. Ove godine je takođe bila rekordna poseta radionicama i ceo festival je brojao preko 120 učesnika, tri gala večeri i 5 takmičarskih kategorija. Veoma smo ponosni na naše polaznice Magdalenu Lasić, Violetu Žigić i Mariju Angelidovu, koje su odnele pobede u početnoj kategoriji, kao i na Teodoru Arsić, Teodoru Vučurević i Jelenu Petrović, koje su u sastavu pod nazivom Shams Aruena osvojile treće mesto u grupnoj kategoriji, a takođe i na naše juniorke Vanju i Zoju, koje su odnele pobede u dečijoj kategoriji. Pored takmičarskog dela, naša plesna škola je na veoma visokom nivou prezentovala Srbiju i u grupnim i solo tačkama. Ne propustite ovakav trodnevni plesni spektakl. Dobrodošli na jubilarni peti Oriental Fairytales koji će biti održan od 23. do 25. marta 2018. godine. Budite u toku sa svim informacijama. Očekujemo vas!

Oriental Fairytales Fest 2017!

Aruena na "Beogradskom sajmu turizma 2017"
Sreda, 14. jun, 2017. Postavila Inessa Šesterikov

Plesna škola Aruena je u saradnji sa jednom od najvećih i najpoznatijih turističkih agencija u Srbiji, Fly Fly Travel, nastupila na ovogodišnjem 39. međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. Naša plesna škola se tokom četiri dana predstavila sa pregršt što grupnih što solo tačaka, u isto vreme reklamirajući i prezentujući Egipat i Tursku kao turističke destinacije. Takođe, tokom prvog dana sajma ogranak plesne škole Aruena iz Pančeva je promovisao Vrnjačku Banju na njihovom štandu.

Zakazan prvi čas nove početne grupe!

Subota, 28. januar, 2017. Postavila Inessa Šesterikov

Zakazan prvi čas nove početne grupe!

Škola orijentalnog plesa Aruena vrši upis novih članova za februar 2017. godine, nova početna grupa kreće sa radom u utorak 07. februara tekuće godine u 18h. Termini su utorak od 18 do 19 časova i nedelja od 18 do 19 časova. Prijave su i dalje u toku!!! Možete se prijaviti putem broja 063/ 8 349 721 ili putem e-mail-a aruenaskolaplesa@gmail.com, a takođe i putem privatne poruke na Facebook profilu Inessa Aruena Sesterikov. Prvi čas je besplatan! Radujemo se novim Aruenicama, dobrodošli!

Podsećamo Vas da je upis na našoj lokaciji u Pančevu takođe u toku! Sve informacije možete dobiti putem broja 061/ 683 14 20 od naše instruktorke Jelene Petrović, a takođe sve informacije za Pančevo možete dobiti i putem Facebook profila Jelena Aruena. Očekujemo Vas, dobrodošli!

Upis za februar 2017. je u toku!

Ponedeljak, 09. januar, 2017. Postavila Inessa Šesterikov

Upis za februar 2017. je u toku!

Plesna škola Aruena vrši upis novih članova za februar 2017. godine. Prijave su toku! Poklonite svom telu i dusi najdivniju aktivnsot koja ce Vas preporoditi. Započnite nešto novo u novoj godini, osvežite Vašu svakodnevicu. Dođite u našu malu Oazu, dođite na čašicu smeha i pozitivne energije, jer Vi to zaslužujete. Budite deo našeg tima! Nova početna grupa sa radom kreće početkom februara, uskoro informacije o terminima i prvom času! Možete se prijaviti putem broja 063/ 8 349 721 ili putem e-mail-a aruenaskolaplesa@gmail.com, a takođe i putem privatne poruke na Facebook profilu Inessa Aruena Sesterikov. Prvi čas je besplatan! Radujemo se novim Aruenicama, dobrodošli!

Podsećamo Vas da je upis na našoj lokaciji u Pančevu takođe u toku! Sve informacije možete dobiti putem broja 061/ 683 14 20 od naše instruktorke Jelene Petrović, a takođe sve informacije za Pančevo možete dobiti i putem Facebook profila Jelena Aruena. Očekujemo Vas, dobrodošli!

Srećni praznici!

Ponedeljak, 09. januar, 2017. Postavila Inessa Šesterikov

Srećni praznici!

Škola orijentalnog plesa Aruena vam želi srećne Novogodišnje i Božićne praznike, da vam nova godina bude još bolja i uspešija od prethodne. Takođe vas obaveštavamo da ćemo imati zimsku pauzu u periodu od 29. decembra 2016. godine do 17. januara 2017. godine, nakon čega normalno nastavljamo sa radom od utorka 17.og januara u svim regularnim terminima. Lepo provedite praznike, vaša Aruena.

Upis za februar 2017. je u toku!

Ponedeljak, 02. januar, 2017. Postavila Inessa Šesterikov

Upis za februar 2017. je u toku!Plesna škola Aruena vrši upis novih članova za februar 2017. godine. Prijave su toku! Poklonite svom telu i dusi najdivniju aktivnsot koja ce Vas preporoditi. Započnite nešto novo u novoj godini, osvežite Vašu svakodnevicu. Dođite u našu malu Oazu, dođite na čašicu smeha i pozitivne energije, jer Vi to zaslužujete. Budite deo našeg tima! Nova početna grupa sa radom kreće početkom februara, uskoro informacije o terminima i prvom času! Možete se prijaviti putem broja 063/ 8 349 721 ili putem e-mail-a aruenaskolaplesa@gmail.com, a takođe i putem privatne poruke na Facebook profilu Inessa Aruena Sesterikov. Prvi čas je besplatan! Radujemo se novim Aruenicama, dobrodošli!

Podsećamo Vas da je upis na našoj lokaciji u Pančevu takođe u toku! Sve informacije možete dobiti putem broja 061/ 683 14 20 od naše instruktorke Jelene Petrović, a takođe sve informacije za Pančevo možete dobiti i putem Facebook profila Jelena Aruena. Očekujemo Vas, dobrodošli!

Oriental Winter Tales 2016!

Ponedeljak, 02. januar, 2017. Postavila Inessa Šesterikov

Oriental Winter Tales 2016!

Dana 24. i 25. decembra 2016. godine održan je vikend intenzivnih radionica u plesnoj školi Aruena. Inessa je održala dve veoma inspirativne radionice za naše polaznice, kao i učesnike iz drugih plesnih škola, dok je gostujući instruktor Duška Stojnić iz Prijedora održala tribal radionicu. Ova tema je po prvi put obrađivana u našoj plesnoj školi i tako pružena edukacija našim polaznicama iz ove oblasti. U nedelju 25. decembra 2016. godine je održano tradicionalno novogodišnje školsko orijentalno veče u već poznatom Arabica nargila baru. Bilo je ovo jedno veoma lepo druženjeza kraj godine.

Aruena u Italiji!

Ponedeljak, 02. januar, 2017. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena u Italiji!

Instruktor plesne škole Aruena, Inessa je uspešno predstavila našu plesnu školu i Srbiju uopšte na međunarodnom festivalu orijentalnog plesa u Asiziju, Italija pod nazivom BellyFusion Legend Festival u organizaciji Jalile Elisabete Ricci iz Italije. Inessa je pozvana da nastupi na glavnom šou festivala među mnogobrojnim učesnicima iz Italije i celog sveta.

Aruena na Waves of Orient!

Ponedeljak, 02. januar, 2017. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena na Waves of Orient!

Plesna škola Aruena se predstavila na međunarodnom festivalu orijentalnog plesa u Beogradu u organizaciji plesne škole Salome na čelu sa Nevenom Mihajlović iz Beograda, pod nazivom Waves of Orient, a koji je bio održan 22. i 23. oktobra 2016. godine. Instruktor plesne škole Aruena, Inessa, je kao glavna zvezda festivala održala tarab radionicu pored instruktorke iz Bugarske Nadie Stoykove, koja je takođe kao zvezda festivala i predstavila se beogradskoj publici. Tokom dva dana intenzivnih aktivnosti u vidu radionica i dva koncerta, polaznice plesne škole Aruena su se predstavile u velikom broju što solo, što grupnim izvedbama. Veoma smo ponosni i zahvaljujemo se Neveni na pozivu.

Povratak na novosti

Novosti za 2016. godinu

Novosti za 2015. godinu

Novosti za 2014. godinu

Novosti za 2013. godinu

Novosti za 2012. godinu

Na vrh stranice

Kontaktirajte nas

Aruena - škola orijentalnog (trbušnog) plesa

Fitnes centar Oaza, Ćirila i Metodija 8, ulaz iz Milorada Šapčanina

Vukov spomenik, Zvezdara, Beograd

aruenaskolaplesa@gmail.com

Broj telefona: 063/8349-721