Srećni praznici!

Sreda, 30. decembar, 2015. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena Nova godina!

Plesna škola Aruena vam želi srećne novogodišnje i božićne praznike, želimo vam uspešnu 2016. godinu na svim poljima. Takođe vas obaveštavamo da ćemo imati mini raspust u trajanju od 30. decembra ove godine do sredine januara 2016. godine. Tačni datumi početka rada svih grupa, kao i nove početne grupe koja kreće sa radom od februara, biće blagovremeno objavljeni kako na našem sajtu tako i na Facebook stranici naše škole. Srećni praznici!

Shaabi radionica u Pančevu

Subota, 26. decembar, 2015. Postavila Inessa Šesterikov

Shaabi radionica u Pančevu

U nedelju 27. decembra glavni instruktor plesne škole Aruena će održati novogodišnju radionicu orijentalnog plesa u Pančevu, a u organizaciji ogranka plesne škole Aruena iz Pančeva i našeg pomoćnog instruktora Jelene Petrović, koja vodi ovaj ogranak. Radionica je organizovana ne samo u cilju plesnog usavršavanja naših polaznica, već i zarad upoznavanja i druženja polaznica iz Beograda i Pančeva. Tema radionice će biti iz veselog i šaljivog shaabi stila koji pristaje novogodišnjoj atmosferi, radionica je prilagođena za početni i srednji nivo. Pridružite nam se i budite i vi deo ovako lepog druženja. Dobrodošli!

Predavanje na Muzičkoj akademiji!

Ponedeljak, 21. decembar, 2015. Postavila Inessa Šesterikov

Predavanje na Muzičkoj akademiji!Dana 21. decembra 2015. godine od 20 časova, instruktor plesne škole Aruena Inessa Šesterikov Milićević će održati predavanje o orijentalnom plesu na Muzičkoj akademiji (Fakultet muzičke umetnosti), Univerziteta u Beogradu u okviru katedre za etnomuzikologiju, u sklopu redovne nastave njihovih studenata. Predavanje će se sastojati od teorijskog dela gde će biti obrađen nastanak i razvoj orijentalnog plesa, kao i plesnih stilova, zatim će biti održana mini radionica sa bazičnim koracima za orijentalni ples. Obzirom da je na našim prostorima ovo predavanje prvo kao takvo, velika mi je čast što imam priliku da učestvujem u podizanju ovog plesa na akademski nivo i u njegovom sagledavanju u istom svetlu.

Novogodišnje orijentalno veče

Nedelja, 13. decembar, 2015. Postavila Inessa Šesterikov

U ponedeljak 14. decembra sa početkom u 20:30 časova biće održano novogodišnje orijentalno veče za sve polaznice škole Aruena, kako iz Beograda tako i iz Pančeva. Veče će biti održano u okviru nargila kafe bara "Arabica", kada će se polaznice predstaviti sa preko 30 tačaka, koje su same osmislile, što solo, što grupnih. Veče je zatvorenog tipa, isključivo za devojke iz škole i njihove prijatelje.

Oriental Summer Tales Gala Show

Četvrtak, 17. septembar, 2015. Postavila Inessa Šesterikov

Oriental Summer Tales Gala Show

Plesna škola Aruena vas poziva da nam se pridružite na jedinstvenom Gala Show-u "Oriental Summer Tales" u čast plesačice iz Argentine, Carle Pedicone!

Ujedno proslavljamo i početak naše osme sezone rada, te ćete imati priliku da uživate u solo tačkama naših polaznica, kao i fantastičnom programu koji su za vas pripremili naši dragi gosti iz cele Srbije i regiona. Dođite i uživajte u letnjim orijentalnim bajkama sa nama, ne propustite da pogledate Karlin temperamentan nastup, ne propustite da vidite uživo plesacicu iz egzotične Argentine PO PRVI PUT U SRBIJI!!!

Očekujemo vas na velikoj sceni Dečijeg kulturnog centra (Takovska 8, Beograd), u subotu 19. septembra sa početkom u 19h. Karte će se prodavati na ulazu, a možete obaviti rezervaciju karata putem broja 063/ 8 349 721. Cena karte iznosi 400 din.

Neizmerno hvala na ukazanom dugogodišnjem poverenju, uvek tu za vas, vaša Aruena!

Radionice sa Karlom iz Argentine

Četvrtak, 17. septembar, 2015. Postavila Inessa Šesterikov

Radionice sa Karlom iz Argentine

Sa ogromnim zadovoljstvom vas pozivamo da nam se pridružite na Oriental Summer Tales vikendu sa fantastičnom plesačicom iz egzotične Argentine, Carlom Pedicone. Veoma smo počastvovani što će plesna škola Aruena biti domaćin instruktoru iz Argentine po PRVI PUT U SRBIJI!!! Carla će održati dve radionice, orijentalnu rutinu u subotu, 19. septembra i argentinski beledi u nedelju, 20. septembra. Obe radionice će biti održane u Hali Pinki, sala 108, Zemun u terminu od 12 do 14 časova za oba dana.

Aruena na Green Days festivalu u Pančevu!
Petak, 11. septembar, 2015. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena na Green Days festivalu u Pančevu

Škola orijentalnog plesa Aruena će održati javni čas u Aviv parku u okviru Green Days festivala u Pančevu. Čas, koji je ujedno i besplatan, će biti održan u subotu 12. septembra sa početkom u 20 časova. Posetioci festivala mogu uživati u raznovrsnom programu muzičkog i edukativnog tipa. Svi su dobrodošli!

Zakazan prvi čas za septembar 2015!

Utorak, 8. septembar, 2015. Postavila Inessa Šesterikov

Upis za septembar 2015!

Sa velikim oduševljenjem vas obaveštavamo da je zakazan prvi čas nove početne grupe na našoj matičnoj lokaciji kod Vukovog spomenika, za četvrtak 17. septembar od 19 do 20 časova. Časovi se održavaju u okviru Fitnes centra "Oaza", Milorada Šapčanina preko puta broja 4. Možete se prijaviti putem broja 063/ 8 349 721 ili putem e-mail-a aruenaskolaplesa@gmail.com, a takođe i putem privatne poruke na Facebook profilu Aruena Orijentalni Ples. Priuštite sebi nešto novo i osvežavajuće, očekujemo vas, dobro nam došli!

Zakazan prvi čas u Zemunu!

Utorak, 8. septembar, 2015. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena na novoj lokacijiSa velikom radošću vas obaveštavamo da je zakazan prvi čas početne grupe u Zemunu za sredu 23. septembar u 21 čas. Časovi će se održavati u okviru Hale Pinki sala 108 u Zemunu. Časove vode naši instruktori Jelena Petrović i Ana Tomić. Prijave su u toku! Možete se prijaviti direktno Jeleni putem broja 061/ 683 14 20 ili putem e-mail-a aruenaskolaplesa@gmail.com, a takođe i putem privatne poruke na Facebook profilu Aruena Orijentalni Ples. Uvek tu za vas, vaša Aruena! Dobro nam došle, drage dame!

Zakazan prvi čas u Pančevu!

Utorak, 8. septembar, 2015. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena na novoj lokacijiSa velikom radošću vas obaveštavamo da je zakazan prvi čas početne grupe u Pančevu za petak 25. septembar u 19 časova. Časovi će se održavati u okviru kreativnog studija OK na adresi Njegoševa 1a u samom centru Pančeva. Časove vodi naš instruktor Jelena Petrović. Prijave su u toku! Možete se prijaviti direktno Jeleni putem broja 061/ 683 14 20 ili putem e-mail-a aruenaskolaplesa@gmail.com, a takođe i putem privatne poruke na Facebook profilu Aruena Orijentalni Ples. Uvek tu za vas, vaša Aruena! Dobro nam došle, drage dame!

Upis za septembar 2015!

Petak, 28. avgust, 2015. Postavila Inessa Šesterikov

Upis za septembar 2015!

Plesna škola Aruena - oaza za žene vrši upis novih članova na našoj matičnoj lokaciji, Vukov spomenik, Zvezdara, za septembar 2015. godine. Škola počinje sa radom od utorka 15. septembra, prvi termin nove početne grupe je zakazan za četvrtak 17. septembar od 19 do 20 časova. Časovi se održavaju u okviru Fitnes centra "Oaza", Milorada Šapčanina preko puta broja 4. Mesečna članarina iznosi 2200 dinara, prvi termin je besplatan! Možete se prijaviti putem broja 063/ 8 349 721 ili putem e-mail-a aruenaskolaplesa@gmail.com, a takođe i putem privatne poruke na Facebook profilu Aruena Orijentalni Ples. Priuštite sebi nešto novo i osvežavajuće, očekujemo vas, dobro nam došli!

Novo! Novo! Novo! Aruena u Zemunu!

Utorak, 25. avgust, 2015. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena škola orijentalnog (trbušnog) plesa

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će od ove jeseni sa radom krenuti ogranak plesne škole Aruena u Zemunu. Za sve pripadnice lepšeg pola, iz Zemuna, Novog Beograda i okoline kojima je bilo komplikovano da stižu do naše matične lokacije kod Vukovog spomenika, mi smo došli do vas. Zaplešite sa na nama!

Časove će voditi naši instruktori Jelena Petrović i Ana Tomić, obučeni po dugogodišnjem i proverenom planu i programu glavnog instruktora i osnivača plesne škole Aruena Inesse Šesterikov. Časovi će se održavati u okviru Hale Pinki, sala 108.

Vaše prijave možete slati na brojeve 061/ 683 14 20 (Jelena Petrović) i 063/ 8 349 721 (Inessa Šesterikov), kao i putem e-mail-a aruenaskolaplesa@gmail.com i Facebook profila Aruena Orijentalni Ples. Očekujemo vas, dobrodošli!

Aruena na tri lokacije!

Četvrtak, 20. avgust, 2015. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena na tri lokacije!

Od jeseni 2015. godine plesna škola Aruena vrši upis novih članova na čak tri lokacije! Naša matična lokacija Vukov spomenik, Zvezdara, Fitnes centar "Oaza", Milorada Šapčanina preko puta broja 4, u Zemunu, Hala Pinki, sala 108, kao i u centru Pančeva, Kreativni studio "OK", Njegoševa 1a. Oslobodite se napetosti, izaberite najatraktivniju rekreaciju ove jeseni, prepustite se ritmovima istoka, budite super žena! Očekujemo vas, dobrodošli! Možete se prijaviti putem broja 063/ 8 349 721 ili putem e-mail-a aruenaskolaplesa@gmail.com, a takođe i putem privatne poruke na Facebook profilu Aruena Orijentalni Ples.

Upis za septembar 2015!

Utorak, 30. jun, 2015. Postavila Inessa Šesterikov

Upis za septembar 2015!

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je prijavljivanje za novu početnu grupu, koja kreće sa radom od septembra, u toku. Prijavljivanje će trajati tokom celog leta na sve nivoe. Zaigrajte sa nama u ritmovima istoka, budite deo našeg tima. Možete se prijaviti putem broja 063/ 8 349 721 ili putem e-mail-a aruenaskolaplesa@gmail.com, a takođe i putem privatne poruke na Facebook profilu Aruena Orijentalni Ples. Priuštite sebi nešto novo i osvežavajuće, očekujemo vas, dobro nam došli!

Aruena na Gala Show-u "Lights, Camera, Dance"
Četvrtak, 18. jun, 2015. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena na Gala Show-u Lights, Camera, Dance

Instruktor plesne škole Aruena će nastupiti kao gost na godišnjem koncertu plesne škole Salome iz Beograda. Koncert će biti održan u Ustanovi kulture "Palilula" na sceni "Braća Stamenković", u nedelju 21. juna sa početkom od 20:30 časova. Cena ulaznice iznosi 350 dinara i ulaznice se mogu kupiti na samom ulazu u Ustanovu kulture. Dobrodošli!

Aruena na Karnevalu u Pančevu!

Četvrtak, 18. jun, 2015. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena na Karnevalu u Pančevu!

Dragi prijatelji, sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo da nam se pridružite na karnevalu koji se svake godine održava u Pančevu pod nazivom "International Carnival of Pančevo", od 15. do 20. juna 2015. godine. Naša plesna škola će se predstaviti jednom tačkom koju će izvesti i članice iz Pančeva i članice iz Beograda zajedno. Ponosni smo da budemo deo jednog ovako pozitivnog događaja. Nastupićemo na CARNIVAL CENTRAL STAGE (Trg Kralja Petra, plato ispred zgrade Gradske uprave), u petak 19. juna od 21:10 časova u okviru predstavljanja inostranih karnevalskih grupa (muzičko-zabavni program). Program karnevala, kao i sve informacije možete videti na Facebook profilu Karneval Pančevo. Dobrodošli!

Orijentalno veče

Petak, 12. jun, 2015. Postavila Inessa Šesterikov

Povodom kraja ove plesne sezone organizovali smo orijentalno veče, gde će sve članice imati priliku da pokažu šta su naučile tokom protekle godine uz druženje i međusobno bodrenje. Veče je zatvorenog tipa, dakle, samo za članice naše škole i njihove bliže prijatelje. Veče će se održati u kafiću "Kolonija" u Profesorskoj Koloniji u subotu 13. juna 2015. godine. Cilj ove večeri je da, pored podsticanja, druženja i stvaranja kolektivnog duha, učenice imaju priliku da odigraju svoj prvi solo nastup u prijatnom ambijentu. Od septembra krećemo u nove radne pobede. Ponosna na svoje učenice, vaša Aruena.

Aruena na Sahara Dreams festivalu

Četvrtak, 4. jun, 2015. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena na Sahara Dreams festivalu

Instruktor plesne škole Aruena će održati radionicu na prvom međunarodnom festivalu orijentalnog plesa "Sahara Dreams" u organizaciji plesne škole Azar iz Novog Sada. Pored Aruene, radionice će držati instruktorka iz Poljske Suraiya Ibrahim. Pored radionica, na festivalskom Gala show-u će se predstaviti mnogobrojne plesačice iz zemlje i inostranstva. Manifestacija će biti održana 6. i 7. juna 2015. godine. Dobrodošli, vaša Aruena i Azar. Sve informacije možete pogledati na sajtu festivala Sahara Dreams.

Letnja pauza

Četvrtak, 4. jun, 2015. Postavila Inessa Šesterikov

Letnja pauza 2015

Obaveštavamo vas da je plesna škola Aruena na letnjoj pauzi koja će trajati do septembra. Ove godine će se održavati rekreativni termini tokom leta koje će voditi naš instruktor Jelena Petrović. Termini će biti ponedeljkom od 18 do 19 časova za početni nivo i od 19 do 20 časova za srednji nivo. Obzirom da je u pitanju jednom nedeljno, članarina će iznositi 1400 dinara za mesec dana. Dobrodošli!

Takođe vas obaveštavamo da je prijavljivanje za novu početnu grupu, koja kreće sa radom od septembra, u toku. Možete se prijaviti putem broja 063/ 8 349 721 ili putem e-mail-a aruenaskolaplesa@gmail.com, a takođe i putem privatne poruke na Facebook profilu Aruena Orijentalni Ples. Priuštite sebi nešto novo i osvežavajuće, očekujemo vas, dobro nam došli!

Oriental Fairytales Festival 2015

Četvrtak, 23. april, 2015. Postavila Inessa Šesterikov

Oriental Fairytales Festival 2015

Pozivamo vas da nam se po četvrti put pridružite na Gala Show-u u organizaciji naše plesne škole. Koncert će se ove godine održati u okviru međunarodnog festivala orijentalnog plesa "Oriental Fairytales". Rečima ne možemo izraziti koliko smo ponosni što je naš mali školski projekat izrastao u jednu ovakvu manifestaciju sa imenom , tradicijom i velikim brojem učesnika. Beskrajno hvala na poverenju koje nam ukazujete iz godine u godinu. Dođite da sa nama razmenite pozitivne vibracije, dođite da podržite svoje prijatelje koji će nastupati, dođite da na kratko pobegnete u mistični svet orijenta, dođite da vidite i doživite nešto novo i nezaboravno, dođite da jednostavno uživate u muzici i plesu! Dobrodošli!

Pored standardne postavke koja vas već godinama uveseljava, naših divnih devojaka iz plesne skole Aruena (ove godine ćete imati priliku da vidite naše nove mlade talente u ogromnom broju, na koje smo preponosni), predstaviće vam se i mnogobrojne svetski poznate zvezde orijentalne plesne scene. Ne propustite priliku da uživate u jednom ovakvom spektaklu sa najtalentovanijim plesačicama sveta!

Izvođači:

 • Munique Neith iz Španije,
 • Evelina Papazova Bugarska/Italija,
 • Anett Kecskemeti iz Mađarske,
 • Abir iz Poljske,
 • Shaari iz Česke,
 • Hellena Bnatova iz Ukrajine,
 • Nadia Stoykova iz Bugarske,
 • Tonia Burrows Rusija/Oman,
 • Gordana Anahata iz Srbije,
 • Nevena Salome iz Srbije,
 • Oriental Muses iz plesne škole Ariena Srbija,
 • Raqs Almas iz plesne škole Aruena Srbija,
 • Aruena iz Srbije organizator Oriental Fairytales Festivala.

Pridružite nam se u subotu uveče 25-og aprila 2015. godine, program počinje od 20h!

Pored našeg glavnog Gala Show-a u okviru ovogodišnjeg festivala imaćemo još dva show-a na sceni, u petak 24-og aprila 2015. godine vas pozivamo da nam se pridružite na otvaranju festivala Gala International show-u, gde ćete imati priliku da uživate u izvođenju učesnika našeg festivala, kao i modnoj reviji kostima, dok ćete u nedelju 26-og aprila 2015. godine moći da prisustvujete uzbudljivom međunarodnom takmičenju orijentalnog plesa. Dođite da podržite svoje favorite! Gala International show i takmičenje počinju od 19:30h.

Sva tri show-a će biti održana na velikoj i moram reći, prelepoj sceni Ustanove Kulture Palilula "Braća Stamenković", Mitropolita Petra 8. Očekujemo vas, dobrodošli!

Cena ulaznice za glavni Gala Show u subotu iznosi 600 din, dok za Gala International show u petak i takmičenje u nedelju cena ulaznica iznosi po 300 din za svako veče. Ukoliko uzmete ulaznicu za subotu i petak ili nedelju (dakle 2 ulaznice ukupno) ostvarujete popust i cena obe ulaznice iznosi 800 din. Ukoliko uzmete ulaznice za sva tri show-a cena sve tri ulaznice iznosi 1000 din umesto 1200 din!

Sve karte možete nabaviti u plesnoj skoli Aruena. Rezervacije putem broja 063/ 8 349 721, mejla aruenaskolaplesa@gmail.com ili facebook profila Aruena Orijentalni Ples.

Aruena i Oriental Fairytales team!

Aruena na Sajmu kozmetike!

Sreda, 6. mart, 2015. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena na Sajmu kozmetike!

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će plesna škola Aruena imati čast da otvori ovogodišnji Sajam kozmetike, koji će biti održan 7. i 8. marta u Hali 2 Beogradskog sajma. Naša plesna škola će se predstaviti plesom sa krilima, perkusijama, plesom sa štapom i klasičnim egipatskim stilom na instrumentalnu pesmu. Nastup će biti održan u subotu 7. marta sa početkom u 11:30 časova. Dođite da zajedno sa nama uživate u ovoj istinskoj oazi za žene. Dobrodošle drage dame!

Najavu za našu plesnu školu možete pogledati ovde.

Aruena na novoj lokaciji!

Utorak, 20. januar, 2015. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena na novoj lokacijiObaveštavamo vas da smo od januara 2015. godine promenili lokaciju naše plesne škole. Sada se nalazimo u istoj ulici samo par brojeva niže, pošto za našu školu već odavno važi da je oaza za žene, preselili smo se u oazu u pravom smislu te reči. Od sada će se časovi održavati u okviru fitnes centra "Oaza" koji se nalazi u okviru istoimenog stambeno poslovnog kompleksa u ulici Ćirila i Metodija broj 8, samo što fitnes centar ima svoj zaseban ulaz iz ulice Milorada Šapčanina preko puta broja 4, kod supermarketa Idea. Svi članovi naše plesne škole imaju 50% popusta na sve programe u fitnes centru!

Prvi čas nove početne grupe je zakazan za nedelju 1. februar u 17 časova, kada će i biti dogovora o terminima nove grupe. Prijave su u toku! Možete se prijaviti putem broja 063/ 8 349 721 ili putem e-mail-a aruenaskolaplesa@gmail.com, a takođe i putem privatne poruke na Facebook profilu Aruena Orijentalni Ples. Uvek tu za vas, vaša Aruena! Dobro nam došle, drage dame!

U toku je upis za februar 2015!

Utorak, 13. januar, 2015. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena škola orijentalnog (trbušnog) plesa

Ukoliko želite rekreativno da pohađate časove stojimo na raspolaganju kroz grupne i individulane treninge! Pružamo vam mogućnost da pohađate seminare sa domaćim i inostranim instruktorima u našoj organizaciji, takođe organizujemo plesne večeri, gala večeri, koncerte, humanitarne akcije, međunarodna takmičenja itd. Na našim dešavanjima možete učestvovati kao izvođač, takmičar ili publika. Sve zavisi od vaših želja i ambicija. Ne propustite priliku da se pridružite jednom ovakvom timu! Zaplovite zajedno sa nama u očaravajući svet orijentalnog plesa, dopustite da budemo vaš vodič kroz ovu izvanrednu plesnu disciplinu, koja je izrazito blagotvorna i po vaše telo i po vašu dusu!

Upis za februar 2015 je u toku, kako za našu matičnu lokaciju (UK Vuk, Ćirila i Metodija 2a, Vukov spomenik, Zvezdara, Beograd), tako i za naš ogranak u Pančevu (Kreativni studio OK, Njegoševa 1a, Pančevo centar). Možete se prijaviti putem broja 063/ 8 349 721 ili putem e-mail-a aruenaskolaplesa@gmail.com, a takođe i putem privatne poruke na Facebook profilu Aruena Orijentalni Ples. Uvek tu za vas, vaša Aruena! Dobro nam došle, drage dame!

Zimski raspust

Petak, 02. januar, 2015. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena škola orijentalnog (trbušnog) plesa

Škola orijentalnog plesa Aruena vam čestita božićne i novogodišnje praznike, želimo vam uspešnu predstojeću godinu na svim poljima! Takođe, vas obaveštavamo da će naša plesna škola biti na zimskoj pauzi u trajanju od 15. decembra 2014. do kraja januara 2015. godine. Za to vreme trajaće upis za februar na sve plesne nivoe. Nova početna grupa kreće sa radom od februara 2015. godine.

Dakle, upis za februar 2015 je u toku, kako za našu matičnu lokaciju (UK Vuk, Ćirila i Metodija 2a, Vukov spomenik, Zvezdara, Beograd), tako i za naš ogranak u Pančevu (Kreativni studio OK, Njegoševa 1a, Pančevo centar). Možete se prijaviti putem broja 063/ 8 349 721 ili putem e-mail-a aruenaskolaplesa@gmail.com, a takođe i putem privatne poruke na Facebook profilu Aruena Orijentalni Ples. Uvek tu za vas, vaša Aruena! Dobro nam došle, drage dame!

Povratak na novosti

Novosti za 2017. godinu

Novosti za 2016. godinu

Novosti za 2014. godinu

Novosti za 2013. godinu

Novosti za 2012. godinu

Na vrh stranice

Kontaktirajte nas

Aruena - škola orijentalnog (trbušnog) plesa

Fitnes centar Oaza, Ćirila i Metodija 8, ulaz iz Milorada Šapčanina

Vukov spomenik, Zvezdara, Beograd

aruenaskolaplesa@gmail.com

Broj telefona: 063/8349-721