Zimski raspust

Nedelja, 22. decembar, 2013. Postavila Inessa Šesterikov

Plesna škola Aruena, dobrodošli!

Obaveštavamo vas da će plesna škola Aruena imati mini raspust povodom novogodišnjih i božićnih praznika u periodu od nedelje 29. decembra do subote 18. januara. Dakle, poslednji radni dan u tekućoj godini je nedelja 29. decembar kada će iste večeri biti orijentalno veče škole, na kojoj će sve polaznice moći da izraze sebe kroz sopstvene koreografije. Veče je zatvorenog tipa i namenjeno je međusobnom druženju polaznica uoči Nove godine. Prvi radni dan u novoj godini će biti subota 18. januar u svim regularnim terminima.

Obzirom da će nova početna grupa krenuti sa radom od februara 2014. godine, obaveštavmo vas da su prijave u toku tokom preostalog dela decembra, celog januara i prve polovine februara. Možete se prijaviti putem broja 063/ 8 349 721 ili putem e-mail-a aruenaskolaplesa@gmail.com, a takođe i putem privatne poruke na Facebook profilu Aruena Orijentalni Ples. Ovo je idealna prilika da se priključite programu, pogotovo ako ste želeli da krenete na ples tokom jeseni, a niste bili u mogućnosti. Uradite nešto lepo i korisno za sebe i svoje telo, dostignite idealnu telesnu formu i pripremite se za letovanje kroz zabavu i rekreaciju.

Želimo vam srećne novogodišnje i božićne praznike kao i puno uspeha u predstojećoj godini! Pronađite i Vi svoju oazu, očekujemo Vas. Dobrodošli, Vaša Aruena.

Februarska nova početna grupa

Sreda, 18. decembar, 2013. Postavila Inessa Šesterikov

Plesna škola Aruena, prijave su u toku!

Zbog velikog interesovanja otvorili smo prijave za novu početnu grupu koja bi krenula sa radom od februara 2014. godine. Dakle, već sada se možete prijaviti i na taj način sebi sačuvati mesto u grupi. Možete se prijaviti putem broja 063/ 8 349 721 ili putem e-mail-a aruenaskolaplesa@gmail.com, a takođe i putem privatne poruke na Facebook profilu Aruena Orijentalni Ples.

Uradite nešto lepo i korisno za sebe i svoje telo, dostignite idealnu telesnu formu i pripremite se za letovanje kroz zabavu i rekreaciju. Pronađite i Vi svoju oazu, očekujemo Vas. Dobrodošli, Vaša Aruena.

Aruena na Sajmu lepote i glamura

Sreda, 11. decembar, 2013. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena na Sajmu lepote i glamura

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će se plesna škola Aruena predstaviti na Sajmu lepote i glamura, koji će biti održan u okviru tržnog centra "Stadion" na adresi Zaplanjska 32 (Voždovac). Sajam će trajati od 12. do 15. decembra, svakog dana od 12 do 20 časova, ulaz je slobodan.

Sajam lepote i glamura je najglamurozniji festival posvećen ženama koji svojim bogatim programom predstavlja jedinstvenu priliku da sve dame nauče male trikove velikih profesionalnih šminkera, ispitaju svoj tip kože, odaberu odgovarajuću haljinu za novogodišnju noć, obraduju sebe luksuznim nakitom, degustiraju najkvalitetnija istarska vina, i otputuju na egzotično novogodišnje putovanje.

Plesna škola Aruena će se predstaviti u petak 13. decembra u 18:30h kao i u subotu 14. decembra u 14:45h. Dobrodošli!

Predavanje iz ginekologije u organizaciji Aruene
Ponedeljak, 9. decembar, 2013. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena predavanje iz ginekologije

Sa velikim zadovoljstvom vam najavljujemo jedan posve nesvakidasnji događaj u organizaciji naše plesne škole.

U pitanju je novogodišnje poklon predavanje iz ginekologije, gde ćete moći da dobijete odgovore na sve što vas zanima vezano za vaše zdravlje, a možda ste se ustručavali da pitate ili niste imali koga da pitate. Predavanje ce voditi Dr. med Violeta Diković ginekolog specijalista, stručnjak sa veoma uspešnom i plodonosnom karijerom iza sebe.

Violeta je završila medicinski fakultet u Beogradu, kao i postiplomske studije iz endokrinologije i specijalizaciju iz ginekologije. Takođe, obučena je da radi ultrazvuk, kolposkopiju, citologiju. Tokom svoje dvadesetšestogodišnje prakse kao ginekologa u domovima zdravlja, pet godina je radila u bolnicama, a tri godine je vodila sopstvenu privatnu ordinaciju. Trenutno vodi savetovalište za endokrine poremećaje i bračnu neplodnost, gde postiže veoma dobre rezultate, pogotovo iz oblasti psihosomatskog savetovanja. Na osnovu ovih iskustava i rezultata piše knjigu iz ove oblasti. Diploma nemačke homeopatije joj pomaže u dijagnostici i metodama lečenja.

Predavanje ce biti održano u Kulurnom centru "Vuk Karadžić" na adresi Ćirila i Metodija 2a, treći sprat u nedelju 22.12.2013. godine u 20h. Pitanja je moguće poslati do 15. decembra! Ne propustite jedinstvenu priliku da se posavetujete i rešite nedoumice o vašem zdravlju, sa stručnim licem! Ulaz je slobodan.

Aruena na gala večeri plesne škole Anahata
Četvrtak, 28. novembar, 2013. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena na gala večeri plesne škole AnahataU subotu 30. novembra 2013. godine instruktor plesne škole Aruena nastupiće kao gost na gala večeri škole orijentalnog plesa Anahata iz Beograda, u čast Sandre Kahloun iz Nice (Francuska) i Stelle Zahir sa Krita (Grčka). Nešto ranije, tokom istog dana, kao i sutradan, u nedelju 1. decembra u popodnevnim časovima Sandra i Stella će držati radionice orijentalnog plesa, u organizaciji Anahate. Program počinje u 21 čas i održaće se u restoranu Vizantija na adresi Ušće bb, Novi Beograd. Ulaz je slobodan, potrebna je rezervacija u plesnoj školi Anahata. Program će upotpuniti i mnogobrojni gosti iz Srbije i Hrvatske.

Aruena na Jewels of Asia

Petak, 15. novembar, 2013. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena na Jewels of Asia

U subotu 16. novembra biće održan jedinstveni koncert posvećen kulturi i plesovima zemalja Azije. Događaj organizuju škola indijskog plesa Panna iz Beograda i Kulturni centar Nea Pangea. Pored glavne gošće i zvezde večeri Jane Mankoč iz Slovenije, koja će se predstaviti plesom Indije, nastupiće i mnogobrojne škole iz Beograda koje će uvesti publiku u raznolik spektar plesova azijskih zemalja. Plesna škola Aruena će predstaviti Tursku u izvođenju drum solo numere kao i zemlje Arapskog zaliva u izvođenju halidži numere. Koncert će biti održan na velikoj sceni Dečijeg kulturnog centra na adresi Takovska broj 8 sa početkom u 20 časova. Cena ulaznice iznosi 500 dinara. Dobrodošli!

Shaabi radionica sa Aruenom

Ponedeljak, 28. oktobar, 2013. Postavila Inessa Šesterikov

Shaabi radionica sa Aruenom

U nedelju 3. novembra 2013. godine instruktor plesne škole Aruena će održati radionicu na temu šabi stila pod nazivom Crazy Street Shaabi with Aruena, u Somboru u organizaciji plesne škole Inanna. Na radionici će se obrađivati šabi kao plesni stil, teorijski deo, kao i tehnika i koreografija pomenutog stila. Radionica će trajati tri sata sa početkom u 15 časova na adresi Jorgovanska 43, Sombor. Dobrodošli!

Aruena na orijentalnom koncertu u Somboru
Ponedeljak, 28. oktobar, 2013. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena na orijentalnom koncertu u Somboru

U subotu 2. novembra 2013. godine biće održan koncert orijentalnog plesa u Somboru, u Gradskoj kući, pod nazivom Orienthalia. Pored organizatora, plesne škole Inanna iz Sombora, predstaviće se deset škola iz Srbije i Hrvatske. Pored solo nastupa instruktora plesne škole Aruena, nastupiće i srednja grupa naše plesne škole u grupnom i duo izvođenju. Program počinje u 18 časova, ulaz je slobodan. Dobrodošli!

Radionica u Prijedoru sa Aruenom

Ponedeljak, 30. septembar, 2013. Postavila Inessa Šesterikov

Radionica u Prijedoru sa Aruenom

Instruktor plesne škole Aruena će u subotu 5. oktobra 2013. godine u Prijedoru (Bosna i Hercegovina, Republika Srpska) održati radionicu orijentalnog (trbušnog) plesa na temu tarab stila sa početkom u 12 časova. Radionica će biti održana u hotelu "Prijedor" i trajaće 3 sata. Organizator pomenutog događaja je plesna škola Enchanted Orient na čelu sa osnivačem i glavnim instruktorom Duškom Stojnić. Više informacija možete pronaći na www.enchantedorient.com. Dobrodošli! Zaplovite i Vi u emocionalni svet taraba!

Raspored termina za plesnu sezonu 2013/2014!
Petak, 20. septembar, 2013. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena škola orijentalnog (trbušnog) plesa

Obaveštavamo Vas da su termini za plesnu sezonu 2013/2014 ustanovljeni. Gore, iznad teksta, na priloženoj slici, možete pogledati raspored. Dobrodošli! Sve informacije možete dobiti putem broja 063/ 8 349 721 ili putem e-mail-a aruenaskolaplesa@gmail.com, a takođe i putem privatne poruke na Facebook profilu Aruena Orijentalni Ples.

Hvala Vam na ukazanom poverenju, uvek tu za Vas, Vaša Aruena!

Nova početna grupa kreće sa radom 19.09.2013!
Ponedeljak, 16. septembar, 2013. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena škola orijentalnog (trbušnog) plesa

Obaveštavamo Vas da je prvi čas za početnu grupu u novoj plesnoj sezoni zakazan za 19. septembar sa početkom u 20h. Termini za novu grupu će biti četvrtak 20-21h i jedan dan za vikend od 18-19h, što je ostavljeno da se ustanovi na prvom terminu. Ukoliko se oforme dve grupe onda će Vam i utorak od 19-20h biti na raspolaganju, kao i oba dana vikendom. Molimo sve zainteresovane da se prijave kako bi Vam se sačuvalo mesto u grupi. Prijave možete slati na e-mail aruenaskolaplesa@gmail.com, na Facebook profil Aruena Orijentalni Ples putem privatne poruke ili se možete prijaviti putem telefona 063/ 8 349 721. Časovi se održavaju u okviru Ustanove kulture "Vuk Karadžić", Ćirila i Metodija 2a, treći sprat, baletske sale. Prvi termin je BESPLATAN. Očekujemo vas, dobrodošli!

Pronađite i Vi svoju oazu, kvalitet je naša vrlina!
Hvala na interesovanju i ukazanom poverenju, uvek tu za Vas, Vaša Aruena!

Aruena na Lady Fair

Petak, 13. septembar, 2013. Postavila Inessa Šesterikov

Škola orijentalnog plesa Aruena nastupiće kao gost na drugom po redu sajmu za žene u Beogradu pod nazivom Lady Fair. Sajam će biti održan 14. i 15. septembra 2013. godine na platou ispred šoping centra "Ušće" na Novom Beogradu. Pripadnice lepšeg pola moći će da uživaju u raznovrsnim radionicama, nagradnim igrama, neprekidnom programu na bini tokom manifestacije, zatim, moći će da uživaju i u bogatom programu u okviru Ženskog kutka, od stručnih lica dobijaće i odgovore na pitanja u vezi sa njihovim zdravljem i načinom ishrane, saznaju sve što ih zanima o najnovijim trendovima šminkanja, oblikovanja kose kao i nadogradnje i nege noktiju i da isprobaju mnoge besplatne sadržaje.

Naša plesna škola će se predstaviti u nedelju 15. septembra od 13:30h do 14h u bloku pod nazivom Aruena - trupa Oriental Muses - naučite i Vi orijentalni ples, a potom od 16:15h do 16:30h u bloku pod nazivom škola orijentalnog plesa Aruena. Pri kraju prvog bloka, imaćete priliku da se i sami oprobate u ovoj plesnoj veštini, da zaigrate sa nama i okusite delić atmosfere sa časa. Čitava manifestacija je otvorenog karaktera, ulaz je slobodan, više informacija o pomenutoj manifestaciji možete videti na www.ladyfair.rs, a više o programu na bini, pogledajte ovde.

Hvala Vam na ukazanom poverenju, uvek tu za Vas, Vaša Aruena!

Aruena na međunarodnom skupu folklornih plesova
Sreda, 4. septembar, 2013. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena na International Folk Music & Dance Friendship GatheringU subotu 7. septembra, škola orijentalnog plesa Aruena nastupiće kao gost na međunarodnom skupu folklornih plesova pod nazivom "International Folk Music & Dance Friendship Gathering" u Beogradu. Organizator manifestacije je Kulturno-umetničko društvo Sveti Sava iz Beograda. Pored plesnih grupa iz Srbije, predstaviće se plesne grupe iz Slovenije, Hrvatske i Grčke. Naša plesna škola će se predstaviti sa jednom saiidi koreografijom u duo izvođenju i jednom solo tačkom klasičnog egipatskog stila sa kojom je instruktor plesne škole Aruena osvojila treće mesto na međunarodnom takmičenju u Beču u profesionalnoj kategoriji. Manifestacija će se održati na velikoj sceni Dečjeg kulturnog centra Beograda, na adresi Takovska 8, sa početkom u 19 časova. Cena ulaznice je 100 dinara i biće dostupne na samom ulazu kulturne ustanove. Dobrodošli!

Početak plesne sezone 2013/2014!

Ponedeljak, 2. septembar, 2013. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena škola orijentalnog (trbušnog) plesa

Obaveštavamo Vas da je prvi čas za početnu grupu u novoj plesnoj sezoni zakazan za 19. septembar sa početkom u 20h. Termini za novu grupu će biti četvrtak 20-21h i jedan dan za vikend od 18-19h, što je ostavljeno da se ustanovi na prvom terminu. Ukoliko se oforme dve grupe onda će Vam i utorak od 19-20h biti na raspolaganju, kao i oba dana vikendom. Molimo sve zainteresovane da se prijave kako bi Vam se sačuvalo mesto u grupi. Prijave možete slati na e-mail aruenaskolaplesa@gmail.com, na Facebook profil Aruena Orijentalni Ples putem privatne poruke ili se možete prijaviti putem telefona 063/ 8 349 721. Časovi se održavaju u okviru Ustanove kulture "Vuk Karadžić", Ćirila i Metodija 2a, treći sprat, baletske sale. Prvi termin je BESPLATAN. Očekujemo vas, dobrodošli!

Pronađite i Vi svoju oazu, kvalitet je naša vrlina!
Hvala na interesovanju i ukazanom poverenju, uvek tu za Vas, Vaša Aruena!

Otvoren upis za septembar 2013.

Sreda, 17. juli, 2013. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena škola orijentalnog (trbušnog) plesa

Obaveštavamo vas da je otvoren upis u školu orijentalnog (trbušnog) plesa Aruena za 2013/2014 plesnu sezonu. Nova početna grupa kreće sa radom od septembra tekuće godine, a takođe je otvoren i upis na srednji i napredni nivo. Sve vaše prijave i informacije možete slati i dobiti putem broja 063/8 349 721 ili e-mail-a aruenaskolaplesa@gmail.com.

Hvala na interesovanju i ukazanom poverenju, uvek tu za vas, vaša Aruena!

Aruena u Zagrebu

Sreda, 12. jun, 2013. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena u ZagrebuU subotu 15. juna 2013. godine Aruena će nastupiti kao gost na školskoj produkciji plesne škole Ritam plesa pod vođstvom Nine Stepić Čupić, instruktorke iz Zagreba. Repertoar sačinjavaju mnogobrojne tačke raznovrsnih stilova orijentalnog plesa u izvođenju Ninine Meral šou grupe i njenih ostalih grupa kao i gostiju iz Hrvatske i Slovenije. Program će biti održan u dvorani Kino forum, Jarunska 2 (studentski dom Stjepan Radić) sa početkom u 20 časova u Zagrebu. Pozivamo vas da zajedno podržimo razvoj kulture i plesne umetnosti mladih današnjice. Dobrodošli!

Kraj plesne sezone 2012/2013

Utorak, 11. jun, 2013. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena škola orijentalnog (trbušnog) plesa

Obaveštavamo vas da su se časovi za 2013/2013 plesnu sezonu u školi orijentalnog (trbušnog) plesa Aruena završili u nedelju 9. juna 2013. godine, nakon čega sledi raspust do septembra iste godine. Nova početna grupa kreće sa radom u septembru za koju se već sada možete prijaviti. Dakle, prijave su otvorene tokom celog leta! Možete se prijaviti putem broja 063/ 8 349 721, putem e-mail adrese aruenaskolaplesa@gmail.com ili putem privatne poruku Facebook profilu Aruena orijentalni ples. Dobrodošli!

Hvala na interesovanju i ukazanom poverenju, uvek tu za vas, vaša Aruena!

Aruena na orijentalnom koncertu u Sava Centru
Četvrtak, 30. maj, 2013. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena u Sava Centru

Dana 7. juna 2013. godine Aruena će nastupiti kao gost na prvom gala koncertu plesnog kluba Anahata iz Beograda koji će se održati u amfiteatru Sava Centra sa početkom u 20 časova. Dobrodošli!

Orient Express II

Utorak, 14. maj, 2013. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena na Orient Express II festivalu

Instruktor plesne škole Aruena se uspešno predstavila na Međunarodnom festivalu orijentalnog plesa Orient Express II u Beču osvojivši treće mesto u profesionalnoj kategoriji. Žiri je bio sastavljen od istaknutih i svetski priznatih instruktora međunarodne plesne scene: Orit Maftsir (Izrael), Marta Korzun (Ukrajina), Maria Aya (Grčka) i Romina Maluf (Argentina).

Cairo by Night

Utorak, 14. maj, 2013. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena na Cairo by Night festivalu

Instruktor škole orijentalnog (trbušnog) plesa Aruena se uspešno predstavila na Međunarodnom festivalu orijentalnog plesa na Kritu u Grčkoj.

Aruena na Cairo by Night 2013 festivalu
Utorak, 30. april, 2013. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena na Cairo by Night festivalu u Grčkoj na Kritu

Instruktor škole orijentalnog (trbušnog) plesa Aruena će uzeti učešće na prestižnom festivalu orijentalnog (trbušnog) plesa u Grčkoj na Kritu pod nazivom Cairo by Night 2013, gde će predstaviti svoju školu, kao i Srbiju na međunarodnom takmičenju pomenutog plesa u profesionalnoj kategoriji. Pored toga, Aruena će nastupiti na Gala večeri festivala zajedno sa mnogobrojnim internacionalnim zvezdama orijentalne plesne scene. Festival će biti održan od 9. do 12. maja 2013. godine.

Aruena na II Orient Express festivalu

Utorak, 30. april, 2013. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena na II Orient Express festivalu u Beču

Instruktor škole orijentalnog (trbušnog) plesa Aruena će uzeti učešće na prestižnom festivalu orijentalnog (trbušnog) plesa u Beču pod nazivom II Orient Express Festival, gde će predstaviti svoju školu, kao i Srbiju na međunarodnom takmičenju pomenutog plesa u profesionalnoj kategoriji. Pored toga, Aruena će nastupiti na Gala večeri festivala zajedno sa mnogobrojnim internacionalnim zvezdama orijentalne plesne scene. Festival će biti održan od 3. do 5. maja 2013. godine.

Prolećni mini raspust!

Ponedeljak, 29. april, 2013. Postavila Inessa Šesterikov

Plesna škola Aruena će imati mini raspust povodom Prvog maja i Uskrsa, koji će trajati od srede 01. maja do ponedeljka 13. maja, prvi časovi počinju u utorak 14. maja u starim terminima za sve grupe. Želimo vam prijatne predstojeće praznike!

Hvala vam na ukazanom poverenju, uvek tu za vas, vaša Aruena!

Aruena na festivalu "Belgrade Award 2013"
Sreda, 24. april, 2013. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena na festivalu Belgrade Award 2013 U nedelju 28. aprila Aruena će uzeti učešće na Međunarodnom muzičkom etno festivalu "Belgrade Award 2013" koji se ove godine održava u Beogradu u organizaciji Kulturno umetničkog društva "Sveti Sava". Festival se sastoji iz revijalnog i takmičarskog dela gde će se predstaviti mnogobrojni učesnici iz Srbije, Rusije, Konga, Italije, Slovenije, Ukrajine, Litvanije, Gvineje, Bosne, Obale Slonovače, Indonezije...

Festival će biti održan na pozorišnoj sceni Dečijeg kulturnog centra Beograda, Takovska 8. Program revijalnog dela na kome će učestvovati i Aruena počinje u nedelju 28. aprila u 20 časova. Takmičarski deo će biti održan u ponedeljak 29. aprila. Dobrodošli!

Orijentalno veče u Novom Sadu

Ponedeljak, 22. april, 2013. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena u Novom Sadu

U subotu 27. aprila Aruena će gostovati na trećem gala koncertu škole orijentalnog (trbušnog) plesa Azar iz Novog Sada pod nazivom "Orijentalno putovanje". Koncert je humanitarnog karaktera i novac od prodatih ulaznica ići će na račun za pomoć dečaku Sergeju Milićeviću koji se bori sa tumorom na mozgu. Program počinje u 20 časova u pozorišnoj dvorani gimnazije "Laza Kostić" u Novom Sadu. Dobrodošli!

Orijentalno veče u Prijedoru

Utorak, 26. mart, 2013. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena u Prijedoru

U petak 12. aprila Aruena će gostovati na godišnjem koncertu škole orijentalnog plesa "Enchanted Orient" iz Prijedora, a na poziv njihove instruktorke Duške Stojnić. Koncert će biti održan u pozorištu "Prijedor" sa početkom u 20:30 časova. Za sve dodatne informacije možete se obratiti plesnoj školi Enchanted Orient.

Dobrodošli!

Martovski upis!

Utorak, 12. mart, 2013. Postavila Inessa Šesterikov

Otvoren je upis za nove članove u školu orijentalnog (trbušnog) plesa Aruena koji će trajati tokom celog marta i prve polovine aprila. Ukoliko želite da naučite orijentalni ples sad je pravi trenutak da nam se pridružite! Dođite na svoj prvi termin u četvrtak 14. marta od kada nastavljamo sa radom u terminima za novu početnu grupu koji će biti četvrtak 20-21h i nedelja 18-19h, prvi termin je besplatan! Sve informacije možete dobiti i putem broja 063/8349-721.

Hvala vam na ukazanom poverenju, uvek tu za vas, vaša Aruena!

Orijentalno veče u Somboru sa Aruenom
Ponedeljak, 4. mart, 2013. Postavila Inessa Šesterikov

Orijentalno veče u Somboru sa Aruenom

U subotu 09. marta 2013. godine održaće se prvo orijentalno veče u Somboru u sali Mesne zajednice "Nova Selenča" sa početkom u 17:30h, gde će se Aruena predstaviti somborskoj publici zajedno sa plesnom školom "Kašmir" iz Apatina, plesnom školom "Azar" iz Novog Sada i organizatorom ovog divnog kulturno umetničkog događaja plesnom školom "Inanna" iz Sombora. Nešto ranije tog dana Aruena će održati plesnu radionicu na temu orijentalna rutina, takođe u organizaciji plesne škole "Inanna". Ulaz za orijentalno veče je slobodan. Dobrodošli!

Radionica sa Aruenom!

Subota, 9. februar, 2013. Postavila Inessa Šesterikov

Instruktor plesne škole Aruena će u subotu 9. marta 2013. godine u Somboru održati radionicu orijentalnog (trbušnog) plesa na temu orijentalna rutina (mejance ili instrumentalna muzika) sa početkom u 12 časova. Organizator radionice je škola orijentalnog (trbušnog) plesa Inanna iz Sombora. Nakon radionice vas očekuje orijentalno gala veče sa plesnom grupom Inanna, Aruenom i gostima iz Srbije. Svi zainteresovani za učešće na radionici mogu se obratiti organizatoru tj. plesnoj školi Inanna.

Dobrodošli! Budite i vi deo orijentalne avanture u Somboru! Obećavamo lepo druženje i puno pozitivne energije! Hvala na ukazanom poverenju, Inanna i Aruena!

Nastavak plesne sezone 2012/2013!

Sreda, 16. januar, 2013. Postavila Inessa Šesterikov

Plesna škola Aruena nastavlja sa radom u subotu 19. januara u regularnim terminima za sve grupe. Ukoliko želite da nam se pridružite i zaplešete orijentalnim koracima, možete se priključiti grupi koja je krenula sa radom u decembru. Takođe vas pozivamo da prisustvujete nekom od časova starijih grupa i upoznate se sa našim načinom rada.

Plesna škola Aruena otvara prijave za potpuno novu početnu grupu koja bi krenula sa radom sredinom februara ili početkom marta, u zavisnosti od broja prijava. Rezervišite svoje mesto na vreme!

Sve informacije možete dobiti putem broja 063/8 349 721. Obećavamo lepo druženje, dobar provod i pre svega odličan kvalitet rada, jer kvalitet je naša vrlina! Hvala na ukazanom poverenju, uvek tu za vas, vaša Aruena!

Upis novih članova za 2013. godinu!

Petak, 11. januar, 2013. Postavila Inessa Šesterikov

Škola orijentalnog (trbušnog) plesa Aruena je otvorila prijave za upis novih članova za 2013. godinu. Možete se priključiti svim nivoima! Ukoliko vam je izbor početni nivo, od 19. januara možete se priključiti grupi koja trenira mesec dana ili možete da se prijavite za potpuno novu početnu grupu koja bi krenula sa radom od sredine februara ili početkom marta, u zavisnosti od broja prijava! Sve informacije su vam dostupne putem broja 063/8349-721, rezervišite svoje mesto na vreme. PRVI TERMIN JE BESPLATAN, takođe pozivamo vas da prisustvujete nekom od časova starijih grupa kako biste se upoznali sa našim načinom rada.

PRIJAVE I UPIS U TOKU!!! Hvala na ukazanom poverenju, uvek tu za vas, vaša Aruena. Kvalitet je naša vrlina!

Povratak na novosti

Novosti za 2017. godinu

Novosti za 2016. godinu

Novosti za 2015. godinu

Novosti za 2014. godinu

Novosti za 2012. godinu

Na vrh stranice

Kontaktirajte nas

Aruena - škola orijentalnog (trbušnog) plesa

Fitnes centar Oaza, Ćirila i Metodija 8, ulaz iz Milorada Šapčanina

Vukov spomenik, Zvezdara, Beograd

aruenaskolaplesa@gmail.com

Broj telefona: 063/8349-721