Zimski raspust

Subota, 22. decembar, 2012. Postavila Inessa Šesterikov

Plesna škola Aruena će zbog Novogodišnjih i Božićnih praznika pauzirati sa časovima u periodu od 30. decembra do 19. januara. Časovi počinju u subotu 19. januara u regularnim terminima za sve grupe. Nakon zimskog raspusta punom parom krećemo sa novom energijom, idejama i programom u radne pobede! Ukoliko želite da nam se priključite i zaplešete u ritmu orijenta, možete da dođete u toku ove nedelje ili posle praznika u grupu koja je sa radom krenula početkom decembra (grupa će biti otvorena za prijem tokom januara i februara) ili možete da se prijavite za potpuno novu početnu grupu koja će krenuti sa radom sredinom februara ili početkom marta, što zavisi od broja prijava. DAKLE, ZVANIČNO OTVARAMO PRIJAVE ZA FANTASTIČNU ČETVRTU POČETNU GRUPU OVE PLESNE SEZONE!

Sve informacije i prijave putem broja 063/8349-721, hvala na ukazanom poverenju, uvek tu za vas, vaša Aruena! Srećan Božić i Nova godina!

Decembarska nova početna grupa

Petak, 30. novembar, 2012. Postavila Inessa Šesterikov

Decembarska nova početna grupa

Zbog vašeg velikog interesovanja u nedelju 2. decembra 2012. godine sa radom kreće potpuno nova početna grupa u terminima: četvrtak 20h-21h i nedelja 20h-21h. Dakle, ove jeseni je škola orijentalnog (trbušnog) plesa Aruena samo za vas oformila tri početne grupe. Grupa će biti otvorena za prijem novih članova tokom celog decembra i januara posle Novogodišnjih i Božićnih praznika. Upis je toku, prvi termin je besplatan. Više informacija možete dobiti putem broja 063/8349-721. Hvala na ukazanom poverenju, uvek tu za vas, vaša Aruena. Dobrodošli!

Gala koncert "Oriental Fairytales 2012"

Četvrtak, 29. novembar, 2012. Postavila Inessa Šesterikov

Plesna škola Aruena vas poziva na gala veče "Oriental Fairytales 2012" da zajedno proslavimo naš jubilarni peti rođendan.
U mistični svet orijentalnog (trbušnog) plesa će vas uvesti trupa "Oriental Muses"
Veče će ulepšati naši specijalni gosti:
- Vjekoslav Didović (Hrvatska),
- Anahata (Beograd, Srbija),
- Paso de Fuego (Beograd, Srbija) i
- Zeina (Niš, Srbija).
Dođite da zajedno pripovedamo bajke orijenta, čekamo vas!
Karte se mogu nabaviti u školi orijentalnog (trbušnog) plesa Aruena.
Rezervacije na broj 063/8349-721!
Hvala na ukazanom poverenju, uvek tu za vas, vaša Aruena.
DOBRODOŠLI!

Za dizajn postera zaslužan je Ivan Ćirić.

Aruena osvojila drugo mesto na festivalu orijentalnog (trbušnog) plesa u Beču


Sreda, 28. novembar, 2012. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena osvojila drugo mesto na festivalu orijentalnog (trbušnog) plesa u BečuPored posećenih radionica, koje su držale Randa Kamel i Mandi Aziza Williams, uspešnog nastupa na "Stars Gala" večeri sa mnogobrojnim internacionalnim izvođačima kao i dobijenog sertifikata iz orijentalnog (trbušnog) plesa, instruktor plesne škole Aruena je u najlepšem mogućem svetlu predstavila svoju školu, kao i Srbiju uopšte, osvojivši drugo mesto na međunarodnom takmičenju orijentalnog plesa u profesionalnoj kategoriji. Hvala na ukazanom poverenju, uvek tu za vas, vaša Aruena.

Radionica orijentalnog (trbušnog) plesa sa Vjekoslavom Didovićem
Subota, 10. novembar, 2012. Postavila Inessa Šesterikov

Škola orijentalnog (trbušnog) plesa Aruena vas sa zadovoljstvom poziva na nezaboravnu i potpuno otkačenu drum solo radionicu sa Vjekoslavom Didovićem iz Hrvatske!

Radionica orijentalnog (trbušnog) plesa sa Vjekoslavom Didovićem U toku tročasovne drum solo radionice Vjeko će nas uvesti u svoj svet plesa i kreativnosti! Radiće se tehnika, koreografija i kreativne kombinacije za drum solo.

Cena radionice po osobi iznosi 15e ako se izvrši uplata do 22. novembra, a 20e ako se uplata izvrši posle naznačenog datuma ili čak na sam dan radionice.

Vaše prijave možete poslati na naš mail: aruenaskolaplesa@gmail.com, putem broja telefona: 063/8349-721 ili privatnom porukom na našem facebook profilu.

Radionica će biti održana 09. decembra 2012. godine, međutim, bićete blagovremeno obavešteni o mestu i vremenu održavanja radionice.

Aruena na festivalu orijentalnog (trbušnog) plesa u Beču
Sreda, 7. novembar, 2012. Postavila Inessa Šesterikov

Aruena na festivalu orijentalnog (trbušnog) plesa u Beču Instruktor plesne škole Aruena će posetiti prestižni festival orijentalnog (trbušnog) plesa u Beču Egyptian Dream Festival, gde će se predstaviti na međunarodnom takmičenju, kao i na Gala večeri festivala. Festival će biti održan od 23. do 25. novembra 2012. godine, učesnici istog su brojni internacionalni instruktori i izvođači.

Formiranje nove početne grupe

Nedelja, 30. septembar, 2012. Postavila Inessa Šesterikov

Zbog velikog interesovanja škola orijentalnog (trbušnog) plesa Aruena je oformila još jednu početnu grupu. Dakle, ove jeseni imate izbor da se priključite grupi čiji su termini utorak 20-21h i subota 19-20h ili grupi čiji su termini četvrtak 19-20h i subota 18-19h. Dobrodošli! Prvi termin je besplatan, upis je u toku, požurite!

Hvala na ukazanom poverenju, vaša Aruena.

Aruena na manifestaciji "Evropski dan jezika u Beogradu"
Petak, 28. septembar, 2012. Postavila Inessa Šesterikov

Škola orijentalnog (trbušnog) plesa Aruena na Evropskom danu jezika u Beogradu Škola orijentalnog (trbušnog) plesa Aruena će se predstaviti u subotu 29. septembra 2012. godine u 14 časova na manifestaciji "Evropski dan jezika u Beogradu", u organizaciji Centra za edukativni i studentski turizam specijalizovan za programe školovanja u inostranstvu "Egida International". Manifestacija je podržana od strane Ministarstva prosvete i nauke, Gradskog sekretarijata za kulturu grada Beograda i održaće se u okviru Delta City centra (centralni atrijum) na Novom Beogradu. Program počinje u 12 časova. Dobrodošli!

Početak nove plesne sezone

Petak, 31. avgust, 2012. Postavila Inessa Šesterikov

Škola orijentalnog (trbušnog) plesa Aruena zvanično počinje novu sezonu 15. septembra 2012. godine. Prvi čas za početnu grupu biće održan u subotu 15. septembra u 19 časova, dok će prvi čas za srednju i naprednu grupu biti održan u nedelju 16. septembra u predviđenim terminima. Upis je u toku! Sve informacije i rezervacije putem broja 063/8-349-721.

Hvala na ukazanom poverenju, vaša Aruena.

Saradnja Aruene i Paso de Fuega

Četvrtak, 30. avgust, 2012. Postavila Inessa Šesterikov

Instruktor škole orijentalnog (trbušnog) plesa Aruena će ove plesne sezone voditi časove napredne grupe škole orijentalnog (trbušnog) plesa Paso de Fuego, na zahtev njihovih učenica, usled nemogućnosti njihovog instruktora da ih vodi ove godine zbog porodičnih obaveza.

Upis u toku!

Petak, 20. jul, 2012. Postavila Inessa Šesterikov

Upis novih članova za 2012/2013 plesnu sezonu je u toku, koja počinje sredinom septembra. Možete se prijaviti putem broja 063/8 349 721. Prvi termin je besplatan, takođe, možete prisustvovati časovima drugih grupa kako biste videli naš način rada.

Obezbedite svoje mesto na vreme. Hvala na ukazanom poverenju. Dobrodošli!

Orijentalni vikend

Sreda, 18. jul, 2012. Postavila Inessa Šesterikov

U decembru 2012. godine će biti održan plesni koncert povodom pet godina postojanja škole orijentalnog (trbušnog) plesa Aruena. Pored naših polaznica na sceni će zaigrati i gosti iz zemlje i inostranstva. Ovom prilikom ugostićemo i poznatog plesača iz Hrvatske, Vjekoslava Didovića, koji će održati radionicu na temu drum solo.

Uskoro više informacija o ovom događaju...

Povratak na novosti

Novosti za 2017. godinu

Novosti za 2016. godinu

Novosti za 2015. godinu

Novosti za 2014. godinu

Novosti za 2013. godinu

Na vrh stranice

Kontaktirajte nas

Aruena - škola orijentalnog (trbušnog) plesa

Fitnes centar Oaza, Ćirila i Metodija 8, ulaz iz Milorada Šapčanina

Vukov spomenik, Zvezdara, Beograd

aruenaskolaplesa@gmail.com

Broj telefona: 063/8349-721