Časovi orijentalnog (trbušnog) plesa
Za pripadnice lepšeg pola svih doba i zanimanja da se zabavimo, lepo provedemo, družimo, rasteretimo, zategnemo i naravno naučimo da plešemo ovaj nadasve božanstven ples.

Za časove orijentalnog (trbušnog) plesa nije potrebno ništa specijalno. Pleše se u čarapama i/ili baletankama. Ponesite garderobu u kojoj se osećate udobno (trenerka, helanke, duga suknja, šalvare... i uzana ili kratka majica).

Časovi orijentalnog (trbušnog) plesa su namenjeni svima bez obzira na godine i plesno iskustvo. Kreće se od samog početka, kroz temeljno objašnjenje koraka i dosta ponavljanja, brzo ćete napredovati i dostići zaista zavidan nivo plesnog znanja.

Aruena škola orijentalnog (trbušnog) plesa

Da li ću ja to umeti?


Jedna od najčešćih rečenica devojaka koje žele da krenu na orijentalni (trbušni) ples je: "Ne znam da li ću ja to umeti, šta ako ništa ne budem znala?"

Poptuno je očekivano da ništa ne znate u početku, to je i razlog zašto dolazite, da naučite. Sasvim je normalno da možda ne možete sve da uradite iz prvog puta, to je zato što ova vrsta plesa zahteva izolaciju grupa mišića i nezavisno pokretanje jednog dela tela u odnosu na drugi. Orijentalni (trbušni) ples je drugačiji od svake vrste aktivnosti na koju smo navikli u našoj zemlji i naravno da je potrebno neko vreme da osvestite i iskontrolišete grupe mišića koje se odnose na kuk, stomak, grudi i rame.

Sistem rada na početnom nivou orijentalnog (trbušnog) plesa se kod nas zasniva na ponavljanju. Svakog časa se ponavlja sve prethodno i radi novo. Na taj način se postiže da npr. posle deset časova korak koji je rađen prvog časa nauče svi perfektno! Kako prolazi vreme vaše telo se oslobađa blokada i teže korake savlađujete lakše i brže.

Zato vam je moj savet da, ukoliko vas je orijentalni (trbušni) ples privukao na bilo koji način (da li vam se dopada muzika ili vam se dopadaju pokreti koje ste videli ili vam se sviđaju nošnje i kostimi), DOĐITE DA PROBATE! A ukoliko ste imali sreću da se pronađete u ovom plesu radost, osveženje i ispunjenost koje će vam doneti je neprocenjivo!

Pored grupnih, škola orijentalnog (trbušnog) plesa Aruena vam otvara mogućnost pohađanja i individualnih časova. Ukoliko imate sopstvenu plesnu školu ili studio moguće je organizovanje plesnih radionica.

SVE INFORMACIJE I REZERVACIJE PUTEM BROJA 063/8349-721. Rezervišite svoje mesto NA VREME. Prvi čas je BESPLATAN! Mesečna članarina iznosi 2700 dinara, što podrazumeva 2 termina nedeljno, a 8 ili 9 termina mesečno. Postoji mogućnost plaćanja pola meseca, a tada članarina iznosi 1800 dinara.

Do skorog viđenja, Aruena... 063/8349-721!!!

Na vrh stranice

Kontaktirajte nas

Aruena - škola orijentalnog (trbušnog) plesa

Fitnes centar Oaza, Ćirila i Metodija 8, ulaz iz Milorada Šapčanina

Vukov spomenik, Zvezdara, Beograd

aruenaskolaplesa@gmail.com

Broj telefona: 063/8349-721